Este decizia guvernatorului statului Washington care vrea să se asigure că oamenii sunt cât se poate de liniştiţi în această perioadă dificilă. Pentru a preveni îmbolnăvirile, consumatorii sunt însă încurajaţi să plaseze comenzile online.

În statul Washington magazinele care comercializează cannabis rămân deschise. Guvernatorul statului american a luat decizia ca oamenii să poată cumpăra în această perioadă, alături de alimente şi de produse de igienă, şi marijuana. 

Articolul continua dupa recomandari

În Washington, marijuana poate fi folosită atât în scop medicinal, cât şi în scop recreaţional. Iar guvernatorul pare că a luat în calcul faptul că, într-o perioadă în care panica pune stăpânire pe majoritatea oamenilor, locuitorii statului Washington vor fi fericiţi să se poată relaxa cu ajutorul acestei plante cu efect psihoactiv. Pentru a preveni, însă, răspândirea virusului, clienţii sunt îndemnaţi să plaseze comanda online.

Măsuri de prevenţie a răspândirii coronavirusului sunt luate însă şi în magazine. Clienţii sunt îndemnaţi să păstreze o distanţă de un metru între ei şi să nu treacă de gardul care îi desparte de vânzători. Şi ca în orice magazin serios, comercianţii au creat inclusiv un program special pentru persoanele vulnerabile.

Toate aceste măsuri vor rămâne în vigoare pe toată perioada carantinei.