Un măcelar român din Ţara Galilor avea portbagajul plin cu 250 de sigle de pe jantele unor maşini de lux. Poliţiştii l-au trimis direct în arest, iar judecătorul a decis că până la o sentinţă finală în cazul lui nu are voie să plece din oraş.

Poliția din Dyfed Powys a primit zeci de rapoarte de furt de la proprietarii de mașini, în decembrie. După câteva zile de investigaţii, laun control al unei maşini, agenţii au descoperit în portbagaj 245 de sigle de pe jantele sustrase de la maşini de lux.

Articolul continua dupa recomandari

Un român care lucra la o măcelărie din Llanidloes a apărut sâmbătă în faţa instanței și a recunoscut șase acuzații de de furt între 19 decembrie și 27 decembrie. Gheorghe Cosmin Lutoaica, în vârstă de 29 de ani, din Regency Chambers Short Street Street, Llanidloes, a declarat că celelalte sigle fuseseră furate de un alt bărbat, care sa întors din România.

Lutoaica a spus că intenţiona să vândă siglele de jante în România, unde ar fi trebuit să plece în seara în care l-a prins poliţia. 

Românul a spus că intenţiona să facă rost de bani pentru cadourile celor doi copii pe care îi are în România. El a pledat vinovat şi a rugat judecătorul să nu îl mai ţină arestat, pentru că riscă să-şi piardă slujba la măcelărie.

Până la urmă, judecătorul a decis să îi interzică românului să părăsească oraşul, până la o sentinţă definitivă, el fiind acuzat de furt.