Bethleem, locul în care s-a născut Iisus, se pregăteşte de Crăciun. Luminile festive din centrul oraşului au fost aprinse printr-o ceremonie fastuoasă. Iar la final, sutele de vizitatori au admirat un spectaculos foc de artificii. 

Piaţa Ieslei din Bethleem este luminată de mii de beculeţe aurii şi roşii, în această perioadă. Bradul de Crăciun a fost amplasat chiar lângă Biserica Naşterii Domnului, construită pe locul unde se spune că Iisus a venit pe lume.

Articolul continua dupa recomandari

Sute de oameni au venit să vadă spectacolele şi instalaţiile festive aprinse într-o ceremonie oficiată de premierul palestinian şi primarul oraşului.

Turist: Toate familiile ar trebui să vină aici, în Bethleem, alături de copii, pentru a vedea bradul de Crăciun. Este un mod minunat de a te bucura de Crăciun pentru că aici este adevăratul loc în care s-a născut Iisus. Încurajez pe toată lumea să vină. Atmosfera este minunată!

La sfârşitul ceremoniei, cerul Bethleemului a fost colorat de un foc de artificii impresionant.

Oraşul Bethleem atrage zeci de mii de turişti şi pelerini în apropierea sărbătorilor de iarnă. Şi chiar dacă doar 1% din populaţie este formată din creştini, majoritatea locuitorilor se bucură de festivităţile din centrul oraşului.