Lili a murit în Italia, la trei zile după ce un bătrân a spulberat-o cu maşina, pe trecerea de pietoni. Românca a lăsat în urma ei un băiat de 17 ani orfan şi o imensă durere pentru toţi cei care au cunoscut-o. 

Lăcrămioara Suler, Lili cum o cunoşteau toţi prietenii, a murit marţi într-un spital din Ancona, la trei zile după ce un bătrân a lovit-o pe trecerea de pietoni, cu maşina. Românca în vârstă de 51 de ani traversa spre o staţie de autobuz, sâmbătă de dimineaţă, grăbindu-se să ajungă la serviciu, împreună cu o prietenă.

Articolul continua dupa recomandari

Lili era în stop cardio-respirator când au ajuns echipele de intervenție de la spitalul Torrette din Ancona. Au fost efectuate manevre de resuscitare și inima femeii a început să bată din nou. A fost transportată la spital în stare gravă. Bătrânul care conducea mașina a fost dus și el la spital, fiind în stare de șoc.

Pagina de Facebook "Sportello per l’immigrazione" a anunțat în marţi decesul româncei:"In urma gravului accident de maşină de acum două zile , Lacrămioara Suler Lili cum îi spuneau prietenii, nu a mai rezistat, nu a mai avut puterea de a lupta aşa cum a făcut întotdeauna şi a plecat la ceruri lăsând această lume in floarea vieții la doar 51 de ani şi pe dragul ei băiat Alex de doar 17 ani fără consolare. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!"