Infractori români foarte periculoşi ar fi tâlhărit-o pe Kim Kardashian. Informaţia apare într-un articol din presa belgiană şi vine la 2 zile după ce 17 suspecţi au fost arestaţi într-o localitate din sudul Franţei.

După două zile de interogatorii şi săptămâni întregi de filaj, anchetatorii nu au niciun dubiu. Suspecţii arestaţi luni într-un oraş din sudul Franţei au fost implicaţi, direct sau indirect, în jaful asupra lui Kim Kardashian. Nomazi, cu antecendente penale, ar fi în majoritate români, susţine presa belgiană. 

Articolul continua dupa recomandari

" Cei mai mulţi dintre aceşti indivizi sunt deja cunoscuţi justiţiei franceze pentru jafuri armate şi provin dintr-un mediu românesc. Palmaresul lor e edificator. Unii dintre ei au mai făcut închisoare şi sunt consideraţi infractori foarte periculoşi." Jurnaliştii belgieni citează surse din poliţia locală, puternic implicată în anchetă. 

Hoţii, spun belgienii, ar fi încercat să vândă bijuteriile vedetei în districtul diamantelor din Anvers, chiar în zilele ce au urmat jafului. O captură imposibil de trecut cu vederea mai ales că printre bunurile furate se numără un inel unicat, cu un diamant uriaş de 20 de carate.

Şoferul lui Kim, un bărbat de 64 de ani, este unul dintre personajele aflate în centrul anchetei. S-ar fi ocupat de recrutarea oamenilor şi le-a oferit informaţii esenţiale. Există însă şi voci care mizează însă pe o înscenare.

Atacul asupra lui Kim Kardashian a avut loc în plină Săptămână a Modei, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, la Paris. Era 2 dimineaţa când mai mulţi bărbaţi mascaţi, îmbrăcaţi în poliţişti au încuiat-o pe vedeta americană în baie şi i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari.