Ducesa Kate Middleton, soţia Prinţului William al Marii Britanii, a născut un băieţel. Este cel de-al treilea copil al cuplului britanic.

Kate Middleton a devenit mămică la o maternitate din Londra. Anunţul a fost făcut public de Palatul Kensington, care, în mod oficial, transmite comunicatele pentru familia ducilor de Cambridge.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit anunţului postat pe Twitter, bebeluşul cântăreşte 3,8 kilograme şi este sănătos. Băieţelul s-a născut la ora locală 11.01, adică 13.01, ora României.

Prinţul William - Duce de Cambridge - a asistat la naştere se mai afirmă în comunicatul care precizează că şi starea de sănătate a mamei este foarte bună.

Într-o altă postare pe Twitter, Palatul Kensington anunţă că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prinţul Charles şi soţia sa Camilla, Prinţul Harry, dar şi ceilalţi membri ai familiei au fost informaţi de naşterea băieţelului şi că sunt încântaţi de veste.

După câteva ore petrecute în maternitate alături de soţia sa şi de bebeluş, Prinţul William a plecat din spital. Potrivit Palatului Kensington, Ducele de Cambridge a plecat pentru a-i vedea pe ceilalţi doi copii, George şi Charlotte.

Băieţelul ducilor de Cambridge este al cincilea în linia succesorală la tronul Marii Britanii.

Kate şi Prinţul William mai au un băieţel şi o fetiţă: Prinţul George de Cambridge, 5 ani, născut pe 22 iulie 2013 şi Prinţesa Charlotte de Cambridge, 3 ani, născută pe 2 mai 2015.

Cel de-al treilea copil a venit pe lume chiar în ziua de Sfântul Gheorghe, însă numele său, deocamdată, nu a fost făcut public de părinţi.

Ducesa de Cambridge a fost internată în cursul dimineţii la o maternitate din Londra. Anunţul oficial, că va deveni mamă pentru a treia oară a fost făcut de Casa Regală Britanică în septembrie anul trecut.