Australia jeleşte moartea unei mame și a celor trei copii ai ei, care au fost ucişi de fostul jucător de rugby Rowan Baxter, soţul femeii şi tatăl copiilor. Bărbatul le-a dat foc în maşină, apoi şi-a luat viaţa, înjunghiindu-se mortal cu un cuţit.

Hannah Baxter, soţia sportivului, în vârstă de de 31 de ani, a fost singura care a reuşit să iasă din maşină, însă a decedat ulterior la spital, din cauza rănilor.

Articolul continua dupa recomandari

Australienii, în stare de şoc după crimă

"Australienii din toată țara sunt doar șocați, întristați și devastaţi cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe o stradă de suburbie. Hannah și cei trei copii ai ei au fost ucişi fără vreun sens, într-un teribil act de violență", a declarat premierul australian Scott Morrison.

Poliția din Queensland a declarat că cei trei copii și mama lor au fost uciși și că nu există circumstanțe suspecte cu privire la moartea lui Rowan Baxter. Autorităţile precizează că au fost chemate la fața locului, unde au găsit cei trei copii ai cuplului - Laianah, 6 ani, Aaliyah, 4 ani și Trey, 3 ani, morți în interiorul mașinii, iar pe mama lor arzând, pe şosea. Hannah Baxter, în vârstă de 31 de ani, a murit mai târziu în spital din cauza arsurilor extinse, scrie bbc.com.

Martorii au spus presei australiene că femeia a apucat să mai ţipe "a turnat benzină pe mine" și "salvaţi-mi copiii", apoi s-a prăbuşit.

Ei au spus că Rowan Baxter, în vârstă de 42 de ani, a încercat să oprească intervenția martorilor, înainte de a-şi lua viaţa. Echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au putut să-l resusciteze. Hannah Baxter se afla la volanul maşinii, în momentul incidentului, a spus poliția.