Războiul de la Casa Albă a ajuns în România! Avocatul lui Donald Trump susţine că fiul fostului vicepreşedinte Joe Biden a condus afaceri ilegale în ţara noastră. La rândul său, Trump riscă să îşi piardă funcţia, după ce a fost acuzat că a făcut presiuni asupra Ucrainei pentru anchetarea lui Hunter Biden. 

În direct la FoxNews, postul preferat al preşedintelui american, avocatul personal al lui Trump s-a dezlănţuit împotriva fiului lui Joe Biden, pe care îl acuză de afaceri frauduloase inclusiv în România. 

Articolul continua dupa recomandari

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump: Am aici toate datele! Am totul aici! Vor mai ieşi multe la iveală! Nu am ajuns încă la România, staţi să vedeţi când ajungem la România! Iată de ce sunt îngrijorat: Hunter Biden este un escroc în stil mare

În mai anul acesta, New York Times dezvăluia că Hunter Biden a fost, între altele, consilierul omului de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu, în prezent condamnat la şapte ani de închisoare, fugit din ţară şi dat în urmărire internaţională. 

Nu este clar dacă Biden a jucat vreun rol în afacerea Ferma Băneasa, pentru care a fost condamnat Popoviciu. Joe Biden susţine că adevăratul corupt este chiar Trump.

Joe Biden, fost vicepreşedinte american: Toată vorbăria asta despre corupţie vine de la cel mai corupt preşedinte pe care l-am avut în istoria recentă

Intervenţia lui Rudy Giuliani la Fox News vine în contextul anchetei iniţiate de democraţi în Congres în vederea destituirii preşedintelui. 

Opoziţia îl acuză pe Donald Trump că a făcut presiuni asupra preşedintelui Ucrainei pentru a-l ancheta pe Hunter Biden şi afacerile acestuia din Ucraina. 

Trump susţine că familia lui John Biden, fost vicepreşedinte şi viitor candidat la Casa Albă, ar fi fost implicată în afaceri dubioase şi în alte ţări. 

Donald Trump, preşedinte SUA: Ar trebui să fie demarată, de asemenea, o anchetă asupra familiei Biden în China. Pentru că ce s-a întâmplat în China este la fel de rău cu ceea ce s-a întâmplat în Ucraina

Joe Biden a şi vizitat România, în 2014, în timpul celui de-al doilea mandat de vicepreşedinte al lui Barack Obama.