Românul care a murit într-un accident violent în nord-estul Italiei, în apropiere de Veneţia se numeşte Iulian Ciurcanu. Tânărul de 33 de ani a pierit după maşina în care se afla s-a răsturnat într-un şanţ, după ce a derapat într-o curbă periculoasă.

Iulian Ciurcanu a murit luni seară, într-un accident în Motta di Livenza, localitate aflată la aproximativ 40 de kilometri de Veneţia. Tânărul era în maşină cu un prieten. Era ora 22.00 când, într-o curbă, automobilul a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ, izbindu-se de o pasarelă de beton.

Articolul continua dupa recomandari

Românul originar din Vrancea a murit în impact, în timp ce prietenul albanez e rănit în stare foarte gravă. Potrivit ziarului La Tribuna de Treviso, Iulian Ciurcanu locuia în Italia şi era stabilit în Meduna di Livenza, localitate situată la aproximativ 2 kilometri de locul accidentului.

Cauzele accidentului sunt, deocamdată, necunoscute. Poliţiştii italieni bănuiesc însă că viteza excesivă a provocat tragedia. Impactul a fost atât de violent încât, pentru moment, nu e clar anchetatorilor nici cine dintre cei doi prieteni se afla la volan.