Este incredibil ce a făcut fostul iubit al Iuliei, după ce a ucis-o pe românca de 15 ani, într-un parc din Germania. Detaliile cutremurătoare ale crimei ies la iveală la mai bine de 24 de ore după ce adolescentul bulgar de 17 ani care a înjunghiat-o pe fată s-a predat poliţiei.

Luni la prânz, Matyu Kostov a aşteptat-o pe Iulia să iasă de la şcoală şi au mers împreună în parcul din centrul oraşului Viersen, acolo unde locuiau. Fata îl anunţase de ceva vreme că se desparte de el. Motivul, susţin părinţii Iuliei, era viaţa total dezordonată a băiatului, care era violent şi avea probleme mari cu drogurile.

Articolul continua dupa recomandari

Bulgarul, însă, nu putea suporta despărţirea şi pe bancă cei doi au avut un schimb dur de replici. Înfuriat, posibil şi sub influenţa drogurilor, Matyu a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori în abdoment pe Iulia, fără ca cineva din apropiere să vadă.

Fata a fost atât de surprinsă că nici nu a avut puterea să ţipe, să ceară ajutor. Asasinul ei s-a ridicat de pe bancă şi a rupt-o la fugă. La câteva secunde după aceea, Iulia s-a ridicat şi ea. A făcut câţiva paşi, apoi a câzut pe iarbă. Un vagabond care-şi făcea veacul în parc a sărit să o ajute, încercând să oprească sângerarea.

Vezi 3 imagini în Galerie

Iulia nu a supravieţuit însă celor mai bine de 5 înţepături adânci de cuţit şi a murit în drum spre spital.

E incredibil faptul că luni, înainte de ora 13:00, imediat după crimă, Matyu a trimis un mesaj vocal pe telefon unui prieten, tot adolescent. "Am băgat cuţitul în ea", transmitea germanul. Marcel F. destinatarul, nu a dat deloc atenţie, necrezând că aşa ceva ar putea fi posibil.

Abia când a auzit în oraş că Iulia fusese ucisă pe bancă, înjunghiată, a mers la Poliţie, unde a povestit tot. Anchetatorii i-au luat telefonul şi mesajul va fi probă în dosar.

De la momentul crimei Matyu Kostov a stat ascuns şi poliţiştii cred că a făcut asta pentru ca drogurile consumate de el să nu mai aibă urme în sânge, bănuind că era drogat în momentul asasinării Iuliei. Marţi seara adolescentul s-a predat, însoţit de un avocat. El şi-a recunoscut faptele.