Ryan Cameron, 28 de ani, din Indiana, Statele Unite ale Americii, a fost condamnat la şase ani de închisoare după ce şi-a supus iubita la chinuri groaznice, din gelozie.

Ryan şi Carleigh Hager, 27 de ani, au început să formeze un cuplu în 2015, după ce s-au cunoscut la o petrecere.

Articolul continua dupa recomandari

Iubitul gelos şi victima lui s-au cuplat în 2015

Conform The Sun, relaţia dintre cei doi a mers extrem de bine la început. Ryan, dealer de maşini, era extrem de atent cu iubita lui, o invita mai mereu la cine romantice şi avea grijă întotdeauna ca maşina ei să fie în cele mai bune condiţii.

Ulterior, însă, comportamentul bărbatului s-a schimbat radical. A devenit din cale afară de gelos şi posesiv.

Primul semnal de alarmă a venit chiar în octombrie 2015. Cei doi au participat la o nuntă, moment în care Ryan şi-a pierdut pentru prima dată firea.

I-a reproşat iubitei sale că a dansat cu un verişor de-al lui, în vârstă de numai 9 ani, şi a lovit-o cu pumnul în stomac. 

Iubitul a ameninţat victima că îi va ucide câinele

Bărbatul şi-a cerut iertare şi tânăra a crezut în scuzele lui, dar situaţia a devenit şi mai dramatică în 2016, când Ryan i-a interzis să mai ia legătura cu prietenele ei.

Tânăra nu a cedat nici de această dată, crezând că bărbatul recurge la acest gest doar pentru a o proteja.

Totuşi, în vara lui 2016, Carleigh a vrut pentru prima dată să se despartă de iubitul gelos, însă acesta a făcut-o să se răzgândească ameninţând-o că îi va ucide câinele.

În octombrie 2016, relaţia dintre cei doi a atins punctul culminant. Au mers la o petrecere, iar Carleigh s-a retras mai repede în camera de hotel.

Vrând să se răzbune pentru că l-a lăsat singur făcându-l de ruşine în faţa celorlalţi invitaţi, Ryan şi-a invitat câţiva prieteni în camera de hotel şi le-a spus că dacă vor pot întreţine relaţii sexuale cu iubita lui.

A fost momentul în care Carleigh şi-a înfrânt teama şi i-a cerut explicaţii pentru comportamentul ei abuziv. Însă nu a făcut decât să-l enerveze şi mai mult pe iubitul ei.

Bărbatul care i-a rupt limba iubitei a luat şase ani de închisoare

Acesta i-a prins limba cu degetele şi pur şi simplu i-a rupt limba în două, făcând ca sângele să ţâşnească abundent.

Prietenii lui Ryan au încercat să-l împiedice, dar fără succes. Carleigh s-a refugiat în baie, dar bărbatul a urmărit-o şi a început să o lovească cu picioarele în burtă până când tânăra a leşinat.

Din fericire, un echipaj de poliţie a intervenit şi practic i-a salvat viaţa fetei.

În august 2017, Ryan a pledat vinovat la o acuzaţie de atac agresiv şi a fost condamnat la şase ani de închisoare.

Carleigh a trecut cu bine peste întreaga poveste. S-a logodit cu un alt bărbat cu care are şi o fetiţă de 11 luni.

Şi susţine "Ryan a încercat să-mi închidă gura în cel mai brutal mod, dar am avut puterea să-mi strig disperarea în lume. Poate am rămas cu cicatrici, dar aceste cicatrici arată că am înfruntat un monstru şi am supravieţuit".