Italianul care i-a dat foc şi a ucis-o pe Violeta Senchiu, a fost găsit mort în celulă. Bărbatul a fost încarcerat imediat după crimă. Bărbatul risca închisoare pe viaţă, după ce i-a luat viaţa într-un mod sălbatic iubitei sale. Românca avea doar 32 de ani.

Gimino Chirichella, în vârstă de 48 de ani, din Sala Consilina, a ucis-o pe Violeta Mihaela Senchiu, în noiembrie anul trecut.  Românca a murit în urma unei explozii, urmată de un incendiu, într-un apartament din Sagnano – Sala Consilina. Iubitul femeii a provocat explozia pentru a o ucide pe româncă.

Articolul continua dupa recomandari

Chirichella era încarcerat la închisoarea din Foggia şi vineri de dimineaţă gardienii l-au găsit mort în celulă. Bărbatul era încarcerat la izolator şi nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu exactitate. Din informaţiile prezentate până acum de anchetatori, se pare că e vorba de un infarct.

Violeta Senchiu a lăsat în urmă trei copii orfani

Pe 3 noiembrie anul trecut, Chirichella s-a dus la o benzinrie în apropiere de casă şi s-a întors cu două bidoane de benzină pe care le-a vărsat pe podea, apoi a dat foc. A urmat o explozie, în care şi italianul a fost rănit. Violeta a suferit arsuri grave şi a murit la spital.

În urma ei au rămas trei copii, de 13, 9 și 3 ani. Cei trei copilași vor fi crescuți acum de mama româncei, stabilită de mai mulți ani în Italia.