Potrivit presei italiene, românii erau urmăriţi de poliţişti pentru furt în clipa în care şoferul s-a izbit puternic de un TIR. În accident, a fost implicată şi o a treia maşină în care se afla o femeie. Vă avertizăm, urmează imaginii şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Cinci români, patru bărbaţi şi o femeie, se aflau în autoturism în clipa în care- din cauza vitezei - şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un TIR. Totul s-a întâmplat pe autostrada Telesina din provincia Caserta. Doi dintre pasageri au rămas blocaţi printre fiare, în timp ce alţi doi au fost proiectaţi pe geam.

Articolul continua dupa recomandari

Mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului. Operaţiunea de descarcerare a fost dificilă. Cele două victime au fost scoase - în cele din urmă - de sub maşina făcută praf. Femeia care a supravieţuit ca printr-un miracol, a fost transportată de urgenţă la spital.

Potrivit poliţiştilor şoferul conducea cu aproximativ 200 de kilometri la oră pentru a scăpa de poliţiştii care erau pe urmele lor. Iar cursa contracronometru s-a întins pe mai bine de 20 de kilometri. Românii erau daţi prin urmărire după ce furaseră mai multe bijuterii. femeia care era la volanul celei de-a treia maşini implicate în accident - a fost rănită uşor.