Irina era însărcinată în luna a şasea când a fost ucisă de iubitul ei, Mihail Savciuc, pentru că nu a făcut avort. Tânărul de 19 ani a lovit-o cu o piatră până a lăsat-o fără suflare, apoi a ascuns cadavrul într-o pădure. Irina purta în pântece pruncul lui Mihail.

Un tânăr moldovean, Mihail Savciuc, care studia în Italia, și-a omorât iubita însărcinată, originară și ea din Republica Moldova. Crima a avut loc într-o duminică, pe 19 martie 2017. Disparţia Irinei Bacal a fost anunţată de mama fetei marţi.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit presei italiene, băiatul i-ar fi spart fetei capul cu o pietră, după ce s-au luat la ceartă. Irina, care avea 20 de ani, era însărcinată în luna a şasea şi copilul era al lui Mihail. Acesta nu dorea însă ca Irina să nască şi cum fata a vrut copilul, tânărul a luat-o la bătaie. A lovit-o în cap cu o piatră, până a ucis-o.

Apoi i-a ascuns cadavrul pe malul unui pârâu, într-o pădure, sub nişte crengi. Poliţia l-a prins când Mihail a vândut la amanet bijuteriile fetei, pentru 80 de euro.

Curtea de Apel din Veneţia a dat marţi sentinţa definitivă pentru tânărul moldovean şi a păstrat decizia tribunalului, condamnare la 30 de ani de închisoare. Totodată, mama Irinei va primi o despăgubire de 200.000 de euro, iar sora acesteia 80.000 de euro.