Ipoteză teribilă în cazul românului care şi-a omorât familia după o depăşire periculoasă, pe un drum din Germania, lângă Dortmund. Poliţia suspectează că tânărul de 20 de ani, care se afla la volanului bolidului Audi A6, era băut în momentul producerii tragediei.

O tânără de 20 de ani şi fiul ei de numai 4 ani au murit pe loc, sâmbătă noapte, în urm unui accident înfiorător produs în Lunen, Renania de Nord - Westfalia.

Articolul continua dupa recomandari

Presa din Germania scrie că tatăl băieţelului, un român de 20 de ani, care se afla la volanul bolidului de lux, a pierdut controlul maşinii în timp ce efectua o depăşire periculoasă şi s-a izbit puternic de un copac.

La bordul vehiculului se afla o familie de români: mama, tatăl şi doi copii - un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de 2 ani.

Până la sosirea echipajelor de salvare, trecătorii au reuşit să o scoată pe mamă şi pe cei doi copii dintre fiarele contorsionate. Femeia în vârstă de 20 de ani şi fiul de 2 ani au murit pe loc, în timp ce tatăl şi fiica de 2 ani au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Ipoteză teribilă în cazul românului care şi-a omorât familia după o depăşire periculoasă, în Germania

Potrivit martorilor, tragedia s-a produs după ce tatăl de 20 de ani ar fi depăşit o altă maşină având o viteză prea mare, în condiţiile în care, în zona respectivă, viteza maxim admisă este de 50 de kilometri pe oră. 

Mai mult, scrie ruhr24.de, poliţia din Dortmund suspicionează că şoferul ar fi fost băut în momentul accidentului. Probele de sânge recoltate la spital urmează, însă, să clarifice această ipoteză teribilă. 

De asemenea, o altă întrebare la care anchetatorii încă nu au un răspuns este dacă cei doi părinţi purtau centurile de siguranţă sau dacă fetiţa şi băieţelul erau asiguraţi în scaune speciale. 

Bolidul a fost securizat de poliţie, pentru verificarea şi găsirea de noi indicii. 

Până în prezent, nimeni nu a pus lumânări sau jucării împletite. Acest lucru ar putea fi legat de faptul că familia nu provine din Lünen. Locul lor de reședință nu este încă cunoscut.

Până în prezent, nimeni nu a pus lumânări sau jucării la locul tragediei din LunenVezi 2 imagini în Galerie

Până în prezent, nimeni nu a pus lumânări sau jucării la locul tragediei, potrivit ruhrnachrichten.de. Un motiv ar putea fi legat de faptul că familia nu provine din Lünen, loocul de reședință al victimelor nefiind încă cunoscut.