iPhone a trecut la un alt nivel. Cel mai aşteptat smartphone al anului a fost prezentat aseară şi are un preţ record: o mie de euro. iPhone zece introduce pentru prima oară recunoaşterea facială şi a fost lansat la fix zece ani de la apariţia primului smartphone, ca un tribut adus lui Steve Jobs.

iPhone X este mai subţire, mai uşor şi mai inteligent decât modelele precedente. Şi dispune de tehnologii revoluționare: încărcare wireless şi recunoaștere facială pentru deblocarea telefonului. 

Articolul continua dupa recomandari

Prezentat drept un telefon ca niciunul altul, iPhone X este rezistent la praf şi la apă. Designul este complet nou. Are geam de sticlă în faţă şi în spate. 

Preţul de pornire este 999 de dolari. O barieră pe care niciun alt producător n-a depăşit-o. Şi pe care internauţii au tratat-o cu haz: ca să-ţi poţi permite noul iPhone, trebuie, glumesc mulţi, să-ţi vinzi casa, maşina sau chiar un rinichi. 

Prezentate şi ele aseară, modelele iPhone 8 şi 8 Plus beneficiază de un upgrade la camerele foto, la ecran şi la difuzoare. Lansările vin la fix zece ani de când Steve Jobs, fondatorul Apple, a prezentat primul model iPhone din istorie.

La şase ani de la moartea lui Steve Jobs, iPhone continuă să evolueze şi să rescrie, de la an la an, istoria tehnologiei.