O învățătoare din Marea Britanie a fost înmormântată într-un sicriu acoperit cu desenele elevilor ei, devastați de moartea femeii, bolnavă de cancer.

Sue East, din Bath, Somerset, învățătoare la clasele primare și directoarea școlii St Andrew’s Church, le-a scris elevilor ei o scrisoare de adio, prin care îi anunța că va muri din cauza unui cancer care înaintează galopant.

Articolul continua dupa recomandari

Invatatoare din Marea Britanie, inmormantata intr-un sicriu acoperit cu desenele elevilor eiVezi 5 imagini în Galerie

Pe patul de moarte, învățătoarea de 58 de ani le-a mulțumit elevilor pentru "bucuria oferită și pentru prietenie" și a comparat trecerea în neființă cu o călătorie "dincolo de orizont, într-o barcă mică și rotundă".

"Să nu uitați niciodată că praful magic poate fi descoperit în orice situație, indiferent cât de dificilă pare", sunt cuvintele cu care și-a încheiat scrisoarea Sue East, chiar în ziua în care a murit.

Sicriu acoperit cu fluturi, flori și "praf magic"

Devastați de pierderea suferită, elevii i-au răspuns aducându-i un omagiu înduioșător în ziua funeraliilor.

Sicriul învățătoarei a fost acoperit de desenele realizate de copii, în memoria acesteia, dar și cu "praf magic", pentru ca aceasta să se odihnească în pace.

Invatatoare din Marea Britanie, inmormantata intr-un sicriu acoperit cu desenele elevilor eiVezi 5 imagini în Galerie

Peste 700 de elevi, foști elevi și părinți au asistat la înmormântarea femeii.

"Era amuzantă, iubitoare, exotică, strălucitoare, cea mai bună învățătoare. Ne-a învățat să credem în noi, împrăștiind praf margic peste tot", a declarat unul dintre elevi.