CNN a publicat înregistrarea în care Donald Trump discută cu fostul său avocat, Michael D. Cohen, despre plăţi către un model Playboy, cu care preşedintele american ar fi avut o aventură.

Înregistrarea a fost făcută în secret de Cohen, cu două luni înainte de alegerile prezidențiale din 2016. În conversație, fostul avocat pare că îl înştiinţează pe Donald Trump de plata făcută de Cohen pentru a cumpăra drepturile de autor ale poveştii lui Karen McDougal, modelul Playboy care susține că a avut o aventură cu președintele SUA.

Articolul continua dupa recomandari

Karen și-ar fi vândut povestea celor de la National Enquirer pentru 150.000 de euro.

Trump: "Deci, cât trebuie să plătim pentru asta? Unu-cincizeci?"

Cohen vorbeşte apoi despre finanțare, iar Trump întreabă: "Ce finanțare?"

Cohen spune: "Va trebui să plătim".

Următorul pasaj este distorsionat.

Trump este auzit spunând "plătiți cash", dar nu este clar dacă sugerează asta sau dimpotrivă.

Răspunsul lui Cohen este clar: "Nu, nu, nu".

Rudy Giuliani, actualul avocat al lui Trump, susţine că nu a fost plătit niciun ban, iar înregistrarea nu prezintă nicio dovadă a vreunei ilegalităţi.

Fostul model Playboy, Karen McDougal, a declarat de la început că a avut o relație de aproape un an cu Trump, în 2006, la puțin timp după ce Melania Trump a dat naștere fiului lor, Barron.

Tânăra a vândut povestea către The National Enquirer pentru 150.000 de dolari, exact în ultimele luni ale campaniei prezidențiale, însă tabloidul a îngropat ştirea.