Numele unui român se află în centrul unui scandal cu detalii teribile în Italia. Bărbatul, de profesie infirmier, a fost arestat pentru că viola paciente pe care le seda în prealabil. Ancheta a început luna trecută după ce românul a fost surprins în timp ce abuza sexual o pacientă.

O lună l-au supravegheat carabineirii pe român înainte ca adevărul să iasă la iveală. Camere de supraveghere au fost instalate în mai multe dintre saloanele aflate în grija lui. Totul după ce colegii şi superiorii au remarcat că pacientele românului primesc doze mari de somnifere în mod nejustificat. 

Articolul continua dupa recomandari

Faptele filmate i-au îngrozit pe toţi. Infirmierul de 41 de ani abuza pacientele. Le atingea în locurile intime şi le fotografia în poziţii compromiţătoare. 

Cea mai solidă probă este în cazul unei paciente de 58 de ani. Românul a sedat-o şi apoi violat-o. 

Infirmierul a fost arestat pe loc şi este închis în penitenciarul din Padova. Anchetatorii încearcă acum să afle câte paciente au devenit victimele românului. Bărbatul a mai fost adus în faţa comisiei disciplinare a spitalului şi anul trecut, însă din alte motive.