Pentru unii bărbaţi, Valentine's Day este momentul perfect pentru a-şi cere iubitele în căsătorie. Dacă aveţi o astfel de iniţiativă, trebuie să veniţi şi cu un inel special. Şi, mai ales, la modă.

Da, există şi o modă a inelelor de logodnă, de care e bine să ţineţi seama. Anul acesta, se poartă bijuteriile cu pietre cât mai mari. Sau inspirate din inelele purtate de personajele filmelor Disney.

Articolul continua dupa recomandari

Anul acesta, se poartă inelele de logodnă din aur cu cât mai multe karate şi cu pietre preţioase cât mai mari. Trendul în materie de bijuterii pentru 2020 vine de peste ocean dar şi din Marea Britanie. Iar tendinţele încearcă să satisfacă nevoile clienţilor tot mai pretenţioşi.

Bărbaţii care au în plan să dăruiască un inel de logodnă de Valentine's Day trebuie să ştie că nu mai conteză mâna pe care îl pun. Important este ca bijuteria să fie pe placul iubitei. Căutate sunt şi verghetele din aur roz sau personalizate.

Cei care îşi permit să dea mai mulţi bani pe un inel pot opta pentru unul cu smaralde sau safire. Preţul trece ,însă de două mii de euro. Anul acesta sunt la modă şi bijuteriile inspirate din desene animate. În Statele Unite sunt deja fete care poartă pe deget inele ca cel al Cenuşăresei sau al Reginei Maleficent.