La o zi după ce corpul băiatului de doi ani a fost găsit “intact”, tras fiind de un aligator în lacul parcului de distracţii Disney World din Florida, un supravieţuitor contrazice autorităţile care au afirmat că este primul atac de acest tip în parc în 45 de ani. Paul Santamaria susţine că şi lui i s-a întâmplat acelaşi lucru când avea opt ani. Dar a avut şansa să scape.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

El hrănea raţele de pe lac când un aligator l-a apucat de picior şi a încercat să îl tragă în apă. Şi după 30 de ani, experientă rămâne traumatizantă pentru Santamaria. “Nu am strigat imediat. Eram atacat de un aligator. După şoc, am strigat după fratele şi sora mea”, a declarat Paul.

Sora lui, care avea atunci 12 ani, l-a luat în braţe, iar fratele lui, de 10 ani, a aruncat cu pietre şi beţe în animal să îl alunge. “Piciorul mi-era în gura lui”, îşi aminteşte bărbatul. În cele din urmă, aligatorul i-a dat drumul, iar copilul a stat o săptămână în spital. “Rănile au rămas deschise pentru a vedea dacă se infectează”, a povestit Paul. El a luat antibiotice şi rănile i-au fost cusute.

Vezi 1 imagini în Galerie

Atunci, un purtător de cuvânt al Disney World afirma că membrii conducerii parcului ştiau că apa este plină de aligatori. Părinţii lui Paul au depus plângere în ianuarie 1988 pentru “neglijenţă”, iar procesul s-a terminat în luna septembrie a aceluiaşi an. Paul Santamaria a refuzat să spună dacă părinţii lui au primit bani de la Disney ca să îşi retragă plângerea.

sursa: AGERPRES