Imagini groaznice au fost surprinse pe o autostradă din Germania, acolo unde un şofer român a fost strivit în camionetă, după ce a intrat într-un TIR. Patru accidente au avut loc pe acelaşi tronson de autostradă, în doar două ore.

Duminică seara, pe A1, între Bremen şi Hamburg, o camionetă condusă de un şofer român de 37 de ani a intrat cu viteză în plin într-o semiremorcă. Traficul era îngreunat, după ce alte două accidente se produseseră, cu jumătate de oră mai devreme, cu câţiva kilometri mai în faţă.

Articolul continua dupa recomandari

Se pare că românul nu a sesizat coloana de maşini care se mişca încet şi nu a mai apucat să frâneze.

Pompierii l-au scos pe şoferul român dintre fiare în comă şi viaţa lui e sub semnul întrebării, fiind transportat în stare foarte gravă la spital.

Porţiunea de autostradă dintre Bremen şi Hamburg a fost complet închisă pentru toată noaptea. Au fost patru accidente grave, în două dintre ele fiind răniţi cinci copii. Doi gemeni de 7 ani sunt în stare critică, după ce maşina condusă de mama lor a schimbat banda de mers fără să se asigure şi a fost izbită de un autovehicul care venea regulamentar pe banda a doua.