Compania aeriană Ethiopian Airlines a publicat pe pagina de Facebook o imagine de la locul unde s-a prăbuşit avionul Boeing 737 MAX, cu 157 de oameni la bord.

Directorul companiei, Tewolde Gebremariam, care a fost la fața locului, "regretă să confirme că nu există supraviețuitori".

Articolul continua dupa recomandari

Gebremariam și-a exprimat "condoleanțele profunde familiilor pasagerilor și echipajului care și-au pierdut viața în acest accident tragic".

Boeing 737, cu 157 de persoane la bord, prăbuşit în Etiopia

Reamintim că un avion Boeing 737 s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, cu 157 de persoane la bord. Aeronava companiei aeriene Ethiopian Airlines, care efectua o legătură Addis Abeba - Nairobi, s-a prăbuşit la puţin timp după decolare.

Aparatul a decolat la ora 6.38 GMT de pe aeroportul internaţional Bole din Addis Abeba şi "a pierdut contactul" şase minute mai târziu.

Un avion Boeing 737 al companiei aeriene Ethiopian Airlines, cu 157 de oameni la bord, care se îndrepta spre Nairobi, Kenya, s-a prăbușitVezi 4 imagini în Galerie

Boeing 737- MAX care s-a prăbuşit este acelaşi tip de avion ca cel al companiei indoneziene Lion Air care a căzut în mare în octombrie 2018, la 13 minute după ce a decolat de la Jakarta. 189 de persoane au murit atunci.