Imagini de coşmar pentru un şofer român de TIR, în Spania, după un accident teribil în care a fost implicat.  "Suntem neajutoraţi!", spun oamenii, după ce a văzut ce a rămas în urma impactului dintre camionul românului şi o dubiţă.

Accidentul a avut loc vineri, 14 decembrie, pe N 232, la ieşirea din localitatea Fuentes del Ebro. Un TIR condus de un român a fost lovit frontal de o dubiţă condusă de Francisco V., din localitate, în vârstă de 54 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul dubiţei, brutar de meserie, a murit pe loc, în vreme ce şoferul român a suferit răni uşoare. Numai că ce a văzut când a coborât din cabină depăşeşte orice imaginaţie.

Imagini de coşmar pentru şoferul român

Maşina care lovise TIR-ul era făcută praf, şoferul ei murind la impact. Pompierii au avut nevoie de peste o oră pentru a scoate trupul victimei dintre fiare.

"Suntem indignați, suntem neajutoraţi şi nu am cum să îmi explic faptul că mesajul nostru nu ajunge acolo unde trebuie.", a declarat la locul tragediei Maria Pilar Palacin, primăriţa din Fuentes.

Ea acuză autorităţile că nu iau nicio măsură în legătură cu drumul îngust de la intrarea în comună, extrem de tranzitat de camioane grele. Primăriţa a vrut să închidp traficul pentru maşini de mare tonaj, dar nu a avut dreptul legal, pentru că nu există rută ocolitoare.

Şoferul român a fost transportat la spital şi va fi cercetat pentru moartea bărbatului spaniol, urmând ca poliţia să elucideze circumstanţele nenorocirii.