Imagini cumplite pentru un şofer român, ajuns primul la locul în care doi camionagii au murit, în Spania. Alături de colegul lui de echipaj, acesta a filmat la locul tragediei la câteva secunde după producerea acesteia.

Doi şoferi de camion au murit în Spania în urmă cu 10 zile, pe N II, în apropiere de Penalba, după ce s-au ciocnit frontal. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat în cabină şi a fost scos de acolo fără suflare.

Articolul continua dupa recomandari

Al doilea conducător auto a fost căutat zeci de minute de pompieri printre sacii de ciment răsturnaţi pe şosea dintr-unul dintre camioane. Fusese aruncat din cabină şi îngropat sub tone de marfă.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de drum pe care cele două sensuri de mers sunt despărţite de linie dublă continuă şi se pare că unul dintre şoferi a depăşit acolo, în curbă.

Puiu O. şi Iulian D. au postat filmarea de la locul impactului pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor români.

Şoferul român ajuns la locul impactului a sunat la numărul de urgenţă înainte să oprească camionul lui, vâzând de departe nenorocirea. Apoi a coborât din autovehicul şi a descoperit imagini pe care nu le va uita niciodată.