Autoritățile din Cipru au continuat căutările româncei Livia Florentina Bunea, ucise împreună cu fiica ei de 8 ani de un criminal în serie.

Criminalul a recunoscut totul și le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe românca de 35 de ani, dar și pe fiica ei, le-a băgat trupurile în două geamantane și apoi le-a aruncat într-un lac din zona Mitsero, din apropierea unei mine.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reporter.com.cy, scafandrii și chiar un mini-submarin au reluat și astăzi căutările celor două geamantane care au fost localitate în cursul zilei de ieri.

Autoritățile cipriote au anunțat că vor face tot posibilul pentru care femeile ucise cu sânge rece de primul criminal în serie din istoria Ciprului să fie înmormântate religios de către familii.

Livia Florentina Bunea (35 de ani) și fiica ei, Elena Natalia (8 ani) se numără printre cele șapte victime ale criminalului în serie.

Românca, originară din Buzău, și fiica ei, au dispărut în anul 2016.

Criminalul în serie din Cipru a abordat-o pe româncă la matrimoniale

Nikos Metaxas, fost membru al Gărzii Naționale din Cipru, militar de carieră, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat de autorități și a recunoscut că a ucis nu mai puțin de șapte femei și fetițe.

Militarul, care pe Internet se prezenta drept Orestis, a mărturisit, de asemenea, că a ucis-o pe Maricar Valdez Arquiola, o tânără de 30 de ani din Filipine care a fost dată dispărută din decembrie 2017.

Trupul femeii nu a fost încă descoperit.

Metaxas a recunoscu că a ucis alte două filipineze – Mary Rose Tiburcio (38 de ani) și Αrian Palanas Lozano (28 de ani).

Trupurile celor două femei au fost descoperite în puțul unei mine abandonate din localitatea Mitseros.

Fiica lui Mary Rose, Sierra Graze Seucaliuc, al cărei tată este un român, este în continuare dată dispărută, însă anchetatorii se tem că fetița de șase ani a murit.

Criminalul nu a recunoscut uciderea fetiței și le-a spus anchetatorilor că micuța s-a înecat cu propria vomă.