Andreea Celea, tânăra româncă în vârstă de 23 de ani găsită moartă în curtea unui hotel din Republica Dominicană, a fost văzută ultima dată în viață la recepția hotelului din Santo Domingo.

Andreea și iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, s-au cazat la hotelul W&P din zona Bella Vista din Santo Domingo vineri, 1 septembrie, în jurul orei 12.40.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra din Constanța a fost filmată de camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce se afla la recepție.

Acestea sunt ultimele imagini cu Andreea Celea în viață.

Pe imagini se poate observa cum Andreea Celea intră în hotel, însoțită de un tânăr, și se duce la recepție, acolo unde petrece câteva minute.

După o scurtă discuție cu angajatul hotelului, iubitul fetei îi smulge din mână un card pe care i-l înmânează recepționerului.

Ulterior, bărbatul îi arată Andreei un alt card și pleacă. Andreea este filmată când își ridică bagajele și se îndreaptă în direcția opusă.

El este bărbatul care a ucis-o pe Andreea, românca găsită moartă în Republica Dominicană (Video)

Andreea Celea, tanara romanca din Constanta moarta in Republica DominicanaVezi 3 imagini în Galerie

Andreea a căzut de la etajul patru al hotelului W&P

Tânăra nu a mai ieșit din camera de hotel în acea zi, potrivit jurnaliștilor din Republica Dominicană.

Câteva ore mai târziu, respectiv sâmbătă dimineață, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în curtea hotelului, strivit de pământ.

Andreea a căzut sau a fost aruncată de la etajul patru, iar imediat după aceasta, bărbatul care o însoțea a fugit din hotel.