Având în vedere că iepurii sunt adorabili, mici pufoşenii pline de bucurie, rar ai putea auzi sau ţi-ai putea imagina că cineva ar putea clasifica unul ca fiind "prea afectuos". Ei bine, un iepuraş a fost abandonat la un adăpost de animale chiar din acest motiv. 

Aparent, nu toți simt însă că această afecţiune îţi poate aduce fericirea pe chip, cum o face iepuraşul Peter. Animăluţul a fost abandonat la SPCA din Texas, unde a avut norocul să fie descoperit de Ryann Sadler, un voluntar la adăpostul de animale şi, bineînţeles şi proprietar de iepuri. Acesta a observat cât de trist arăta micuţul pufos şi în ce stare degradabilă se afla acesta.

Articolul continua dupa recomandari

Observându-i unghiile neglijate, s-a hotărât să îi facă un bine şi să i le taie, dar chiar în timpul procesului, deşi în general animalele detestă tăierea unghiilor şi cu greu stau cuminţi, Peter a început să îl sărute pe Ryann şi să se bucure de actul său de bienfacere.

„L-am ţinut în braţe şi a început să îmi lingă mâna. M-am gândit „ce naiba?” Iepurele meu nu a făcut asta niciodată. Am fost chiar mirat să văd cât de prietenos a fost.” a povestit Ryann

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love my mommy

A post shared by Pepper + Peter (@pep.pete_the_fuzzy_bunnies) on

Reacţia dulce a iepuraşului a câştigat inima voluntarului, care, dupăc e a citit de ce a fost acesta abandonat, a hotărât categoric să îl ia pe Peter acasă.

Familia sa nu voia neapărat un alt iepure la acel moment, dar Ryann nu avea să îl lase din nou singur şi trist pe Peter.

„Proprietarul a spus că Peter era "prea afectuos" și "avea nevoie de prea multă atenție". El a fost cel mai iubitor iepure pe care l-am văzut vreodată, nu puteam să cred că cineva l-ar fi dat!” a continuat tânărul voluntar.

„Este atât de afectuos, îi place să fie ținut în braţe și doar să stea pe piept, sărutându-mi fața. Este cel mai drăguț lucru din lume”.

Peter a fost dus la noua sa casă unde avea să înceapă o nouă viaţă, într-o familie iubitoare, care să îi aprecieze atitudinea caldă şi prietenoasă. Şi, desigur şi toţi pupiceii.

Iepuraşul Peter are acum o nouă familie iubitoare

Activităţile sale favorite sunt de altfel, pe lângă dragostea oferită stăpânului, săritul în aer, tumbele prin casă, ascunzişul jucăriilor, etc. Peter sună ca cel mai iubitor iepuraş de pe Pământ, nu?

Iepuraşul a început deja să se înţeleagă şi cu un alt membru al familiei, un căţel din rasa Yorkshire terrier şi, aparent, devine extaziat atunci când vin alte persoane în vizită.

Vezi 2 imagini în Galerie

Peter şi Pepper au acum şi un cont de Instagram pe care îl împart , unde iubitorii de animale pot vedea poze cu cei doi în toate momentele lor zilnice.

Ryann a recunoscut că Peter este mai afectuos decât Pepper, care uneori chiar devine invidios pe toată bunadispoziţie a iepuraşului, dar cel din urmă nu se supără niciodată.

Proprietarul blănoşilor a recunoscut mândru că, deşi au nevoie de multă atenţie şi îngrijire, micile animăluţe merită toată iubirea din lume.

„Acum câțiva ani nu am știut nimic despre iepuri. Sunt o mare responsabilitate și necesită multă atenție specială. Dar, ca Peter, sunt unele dintre cele mai amuzante și iubitoare animale. Ne fac să zâmbim în fiecare zi”.