Oricine deține un câine, în special unul de talie mare, va şti cum reacţionează aceştia când te văd, mai ales când treci prin faţa casei. Stăpânul unui Husky din China, a rămas cu gâtul rupt, din cauza patrupedului său extaziat.

Puiul în cauză a sărit de pe acoperișul casei sale de trei etaje și a aterizat pe proprietar, domnul Liu, care tocmai se întorcea acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Omul, în vârstă de 67 de ani a fost lovit instant şi lăsat aproape inconştient, după ce patrupedul a sărit fix pe el pentru a-l saluta fericit. 

Mai târziu, pensionarul a povestit că a crezut că zidul casei s-a prăbuşit peste el, nu conştientizase că lovitura venea chiar din partea căţelului său. 

Doctorul Wang Yuansong a declarat că patrupedul a aterizat pe umărul și zona gâtului bărbatului, rupând vertebrele cervicale ale lui Liu și zdrobindu-și coloana vertebrală în acest proces. Cu toate acestea, dr. Wang a adăugat că este încă prea devreme pentru a vedea dacă daunele cauzate de animal au fost permanente.

Se crede că va dura aproximativ trei luni înainte ca Liu să se recupereze pe deplin de  leziunile sale. Chirurgul care s-a ocupat de coloana vertebrală, Tong Jie, a adăugat: “N-am văzut niciodată şi nici nu am auzit ca un câine să provoace o asemenea vătămare corporală de fericire.”

“Omul nu și-a putut mișca membrele după ce câinele a căzut pe el, lăsându-l paralizat temporar” a spus Dr. Wang .

Domnul Liu se recuperează în prezent la Spitalul Poporului Chenzhou nr. 1 după intervenția chirurgicală și. Căţelul său în schimb a scăpat fără nicio julitură, în urma experienţei sale.
Familia adoptase câinele cu câteva luni în urmă, însă patrupedul deja formase o legătură puternică şi îşi iubea mult stăpânul. 

Dl Liu a adăugat: “De îndată ce m-a văzut, a sărit de pe terasă de la etajul al doilea. Mă iubește foarte mult.”

Din fericire, domnul Liu a refuzat să-şi pedepsească câinele iubit, dar a decis ca,de acum înainte, înainte, câinele va fi înlănțuit pe terasă pentru a evita un incident similar, conform Unilad.