Dacă vă place tequila, dar şi să să călătoriţi, am propunerea perfectă! În Mexic a fost deschis un hotel cu tematica tequila. De la camerele sub formă de butoi şi până la restaurantul subteran în care sunt servite cocktailuri cu tequila, nimic nu pare să lipsească.

Amplasat în satul în care a apărut bătura tradiţională mexicană, hotelul de cinci stele este perfect pentru degustătorii de tequila. Iar serviciile sunt nemaipomenite. Clienţii primesc un tur privat al celor mai mari distilerii din apropiere, de unde pot cumpăra câte sticle de tequila doresc.

Articolul continua dupa recomandari

Cel mai spectaculos aspect al hotelului îl constituie însă camerele sub forma unui butoi uriaş. Cochete şi moderne, dormitoarele sunt destul de spaţioase iar clienţii se pot servi singuri cu un pahar de tequila dintr-o sticlă amplastă pe masa din interiorul camerei. Iar apoi se pot odihni într-un pat uriaş şi confortabil.

De asemenea, clienţii pot cina într-un restaurant elegant situat la 5 metri sub pământ. De la mâncăruri tradiţionale până la diverse cocktail-uri cu tequila, meniul este diversificat pentru a fi pe placul tuturor. Astfel, pentru 174 de euro pe noapte, turiştii pot avea parte de o experienţă unică în universul băuturii tequila.