Un tânăr de 20 de ani, cetăţean român, a fost prins de poliţiştii italieni şi acuzat de mai multe spargeri în apartamentele din centrul urban Canicatti. Totuşi, cea mai recentă spargere a fost şi ultima pentru tânăr, pentru că s-a lovit cu capul de tocul unei ferestre atunci când a fugit şi a lăsat urme de sânge la faţa locului.

După testul ADN efectuat în laboratoarele Poliţiei, rezultatul a fost unul foarte clar, iar identificarea foarte rapidă. Românul era deja o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor.

Articolul continua dupa recomandari

Hoţ român prins în Italia, după ce a dat cu capul de fereastră

Un român în vârstă de 20 de ani a dat mai multe spargeri în apartamentele din Canicatti, însă ultima lovitură i-a pecetluit soarta. A dat cu capul de rama unui geam, atunci când a fugit, iar un strop din sângele său a rămas la faţa locului.

Anchetatorii au trimis imediat probele la laborator, iar testul ADN a arătat că este vorba despre o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor italieni. Echipele s-au pus în mişcare şi în scurt timp, tânărul a fost pus la dispoziţia autorităţii judiciare italiene.

Românul fura numai bijuterii şi bani din apartamentele respective.