Un bărbat şi-a dat seamă ca îi sunt furate pastilele din cameră, iar când şi-a dat seama că bănuiala sa se îndrepta chiar spre colegul său, nu a stat pe gânduri şi a hotărât să îi ofere o lecţie.

Jayme Ream avea bănuiala că colegul său de cameră îi fura pastilele primite pe reţetă aşa că a hotărât să se răzbune pentru a-i oferi o lecţie.

Articolul continua dupa recomandari

“După muncă m-am dus şi am cumpărat o cameră de filmat. Nimeni nu a aflat de planul meu, chiar dacă locuiam cu încă două persoane” a spus Jayme.

“După ce am cumpărat aparatul foto am mers şi am luat de asemenea o cutie cu laxative şi am mutat pastilele în borcanele în care le aveam depozitate pe ale mele şi invers, apoi le-am lăsat la vedere şi am aşteptat să fure din nou” a continuat acesta

Nu a durat mult până când colegul său de cameră, Peter Emery Jr., în vârstă de 56 de ani a muşcat momeala.

Familia omului a povestit că bătrânul avea o dependenţă de pastile de ani de zile şi că, după ce a finalizat un program de reabilitare, îşi căuta un loc unde să locuiască. Astfel, Emery s-a în casa unei rude, unde locuia de asemenea şi Ream.

În schimb, Ream avea nevoie de medicamente pentru ameliorarea unor dureri cauzate de o accidentare pe terenul de fotbal, în Sarasota, 2011. Era antrenor la acea vreme, iar după un meci, a fost atacat de mai mulţi indivizi.

Cu timpul a observat că pastilele sale tot dispăreau şi a început să facă “cercetări”, până a realizat că nimeni altul decât colegul său de cameră era faptaşul. Nu a vrut însă să poarte o simplă discuţie, ci mai degrabă să-i ofere o lecţie pentru a se învăţa minte. Şi, aparent, planul său a funcţionat.

“Nu mi-a venit să cred cât de repede a muşcat momeala. Avea codul de securitate al seifului şi nu a stat pe gânduri” a povestit Ream.

Poliţia din Pinellas Park l-a arestat ulterior pe Emery sub acuzaţia de furt şi de încălcarea probaţiunii privind furturi anterioare.

Vezi 2 imagini în Galerie

Lt. Adam Geissenberger explică faptul că Ream nu a făcut nimic greșit sau ilegal.

"A pus un laxativ într-o sticlă, știind că cineva o va fura din nou", a spus Geissenberger. " Substanţa nu era periculoasă care să dăuneze persoanei din fericire”.