O tânără a fost prinsă în timp ce purta 8 perechi de jeans pe care le-a furat. Hoața a fost pusă să se dezbrace de pantalonii furați, iar scena a fost filmată.

Înregistrarea video care a apărut pe Facebook a devenit virală în Peru, însă, potrivit presei locale, scena a avut loc într-un mall din Venezuela.

Articolul continua dupa recomandari

Cum a fost prinsă tânăra

Tânăra a intrat într-un magazin și, ca să treacă neobservată, a încercat să se îmbrace cu toți pantalonii pe care i-a furat. Conform televiziunii ATV din Peru, ea nu și-a dat seama că este filmată de camerele de supraveghere și, când a încercat să plece, a fost oprită de agenții de securitate.

Hoața a fost dusă în toaleta magazinului, unde angajații au descoperit că avea pe ea 9 perechi de jeans: 8 erau furate din magazin, iar cea de-a noua, bineînțeles, era perechea cu care a venit îmbrăcată.

Venezueleanca a fost pusă să se dezbrace de toți pantalonii furați, moment surprins în înregistrarea video de 48 de secunde.

Efecte dramatice ale crizei din Venezuela

Dincolo de scena amuzantă din video, Venezuela se confruntă cu o gravă criză economică de câțiva ani, care a afectat populația. Regimul președintelui Nicolas Maduro, acuzat de corupție și de grave încălcări ale drepturilor omului, e vizat de un embargou impus de Statele Unite, care a adâncit problemele economice.

În fața lipsurilor uriașe, o mare parte a populației e la limita subzistenței, iar numărul furturilor a crescut dramatic în ultima perioadă.