Groază pentru un şofer român, o maşină a intrat direct în TIR-ul lui, pe contrasens, în Franţa, şi s-a făcut praf. Şoferul a murit pe loc, o femeie din dreapta lui a ajuns în stare critică la spital. Românul a fost şocat când a coborât din cabină.

Accident teribil petrecut în Franţa, între Prat-de-Cest și Peyriac-de-Mer, în urmă cu patru zile.  Un om a murit în urma unei coliziuni frontale între un camion condus de un român și o mașină.

Articolul continua dupa recomandari

Din motive încă nedeterminate, mașina maşina condusă de un tânăr de 20 de ani a intrat pe contrasens şi în ciuda flashurilor cu farurile din partea șoferului de camion, ciocnirea a fost inevitabilă. Și fatală. 

Șoferul mașinii este mort și pasagerul, o femeie de 69 de ani, este în stare critică. A fost nevoie ca pompierii să o scoată dintre fiarele contorsionate ale maşinii, scrie lindependant.fr. Femeia a fost preluată de  elicopterul SMUR, pentru a fi dusă la spital. 

Şoferul român, în vârstă de 39 de ani, a fost ușor rănit. Era foarte șocat. El a fost testat pentru alcool şi testul a fost negativ.