Vești cumplite pentru pompierul grec care și-a pierdut bebelușul de 6 luni în incendiul care a distrus micuța localitate Mati. Soția lui este ultima victimă a dezastrului care s-a produs în urmă cu aproape două săptămâni, în Grecia.

Autoritățile au anunțat că tânăra de 36 de ani a murit, vineri, din cauza rănilor suferite în încercarea de a se salva pe ea și copilul de flăcările ucigașe.

Articolul continua dupa recomandari

Soțul femeii este pompier și a fost nevoit să-și lase familia în urmă pentru a merge să se lupte cu flăcările.

Presa locală a scris că mama copilului a încercat să se salveze pe ea și pe copilaș îndreptându-se spre mare, în timpul incendiului devastator.

Cei doi au fost găsiți în apele mării, însă pentru copil era prea târziu. Femeia a suferit arsuri grave, fiind internată în spital.

“Și-a lăsat familia acasă pentru a lupta cu incendiul. Copilul lui este printre victime, soția e în stare gravă. Este o tragedie“, a declarat șeful pompierilor, Dimitris Stathopoulos.

O scrisoare emoționantă pentru bebelușul pompierului a fost lăsată pe o plajă din Mati.

"Dragostea mea. Bebelușul meu. Ești un înotător uimitor în mare. Vroiai să o impresionezi pe mama ta, care se uita la tine și zâmbea, și îl așteptai pe tatăl tău se se uite la tine și să fie mândru de tine. Vom fi aici în fiecare vară și vom înota alături de tine, spre Paradisul pe care tu l-ai făcut din nou verde. Ne vom juca din nou în apă, toți împreună. Eu, mama ta, și tatăl tău. Totul pentru tine, micul meu peștișor", sunt cuvintele adresate bebelușului de apropiații familiei.