Gigi Chindriș, un tânăr în vârstă de 28 de ani din localitatea Săliştea de Sus, judeţul Maramureş, a murit într-un teribil accident, în Franţa. 

Nenorocirea s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică (5-6 octombrie), în jurul orei 2.00, în orașul Thouars din regiunea Poitou-Charentes, nord-vestul Franței.

Articolul continua dupa recomandari

Maşina în care se aflau trei români cu vârste de 20, 28 și 35 de ani circula cu mașina în direcția Thouars-Parthenay, pe RD 938. În dreptul localităţii Lageon, roțile s-au izbit de acostament, moment în care șoferul a pierdut controlul direcției, mașina s-a lovit de un copac și s-a răsturnat. 

Gigi Chindriș, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a murit loc.

Ceilalți doi români au fost transportați la urgența spitalului Nord Deux-Sèvres. 

Neavând leziuni grave, ei au fost externați duminică la prânz.

Şoferul maşinii a fost cel mai tânăr dintre români, care nu era nici băut, nici sub influența substanțelor psihoactive. 

Potrivit publicației franceze La Nouvelle Republique, el a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de omor din culpă, însă ieri a fost pus în libertate.

Gigi Chindriș, plâns de prieteni pe Facebook de către prieteni

Vestea morţii tânărului din Săliştea de Sus i-a şocat pe prietenii acestuia. 

"Dumnezeu să te ierte şi să te ţină de-a dreapta Sa dragă, Gigi Chindriş. Păcat că ai plecat atât de repede din lumea asta”

"Dumnezeu să te ierte în pace. Ai fost un prieten foarte bun. Ne va fi dor de tine. Ai plecat şi ne-ai lăsat aici. Ai fost un prieten foarte bun, Dumnezeu să te hodinească în pace. Să ai grijă de tine acolo sus. Nu am cuvinte. Să ai grijă de tine, acolo sus”

"Dumnezeu să-l ierte, prea devreme şi Doamne ajută la toata familia să treceţi peste asta"

"Nu-mi găsesc cuvinte pentru a mă exprima fff Bun prieten coleg de muncă Dumnezeu să te odihnească în pace sincere coondoleanțe familiei nu te voi uita niciodată"

 Trupul neînsufleţit al tânărului urmează să fie repatriat pentru a fi înormântat în oraşul natal.