Geanina a căzut pe stradă la Viena, fără suflare. Românca avea 30 de ani şi o fetiţă a rămas fără mamă, un soţ îndurerat şi sute de prieteni şocaţi de vestea morţii tinerei.

O dramă fără margini pentru o familie de români din Viena a vut loc luni de dimineaţă, când Geanina T. a căzut pe stradă, în timp ce se întorcea de la serviciu, după cum a povestit pe Facebook o prietenă. Tânăra româncă avea 30 de ani şi era mama unei fetiţe, Briana.

Articolul continua dupa recomandari

Soţul Geaninei, Marius, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "Ai plecat prea repede dintre noi ...cea mai minunata mamă și soție...gandul meu si a lui Briana va fi mereu la tine...sa ai in continuare grija de noi de acolo dintre ingeri."

Bărbatul şi-a rugat prietenii să se strângă împreună la locul în care a căzut secerată Geanina şi unde a fost ridicat un mic altar, miercuri, pentru o rugăciune.

Sute de mesaje de condoleanţe curg pe paginile de pe reţeaua de socializare ale celor care au cunoscut-o pe Geanina, prietenii şi rudele fiind şocaţi de moartea fulgerătoare a tinerei românce, care nu era cunoscută ca suferind de vreo afecţiune.

Medicii vor efectua autopsia pentru a stabili cauza exactă a decesului.