Gabriel Toader Greg, 28 de ani, un român stabilit în Italia, este cercetat în stare de libertate, deşi i-a tăiat gâtul italianului care îl angajase ca ospătar la restaurantul său.

Gabriel a fost angajat la restaurantul din Pallanza, la recomandarea unei românce care lucra deja la localul respectiv.

Articolul continua dupa recomandari

Gabriel i-a tăiat gâtul angajatorului italian

Conform Cronaca Qui, românca a spus despre Gabriel că este un om foarte bun şi muncitor, dar bărbatul a creat probleme încă de la momentul angajării.

Gabriel era extrem de violent cu colegii săi şi cu clienţii şi obişnuia să sară peste anumite ture de muncă.

În cele din urmă, Maurizio Farina, un italian de 46 de ani şi cu trei copii, patronul localului, şi-a pierdut răbdarea cu românul şi l-a concediat pe Gabriel.

A fost momentul în care Gabriel a văzut negru în faţa ochilor. A pus mâna pe o sticlă şi a vrut să-l lovească pe italian cu ea în cap.

Maurizio s-a ferit, iar sticla s-a spart. Atunci, Gabriel a pus mâna pe un geam şi l-a tăiat pe patron în zona gâtului.

Gabriel este cercetat în stare de libertate

I-a produs italianului o tăietură extrem de urâtă. Maurizio s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, nu înainte de a striga că românul vrea să-l omoare.

Au intervenit mai mulţi oameni aflaţi în preajmă şi l-au salvat pe italian, însă acestuia i-a fost atinsă vena jugulară, moment în care şi-a pierdut vederea.

În ciuda teribilului atac, românul este cercetat în continuare în stare de libertate. Rudele italianului contestă situaţia şi se tem că Gabriel ar putea să se facă nevăzut.