Frozen 2 a avut premiera mondială în Los Angeles. Iar de pe covorul roşu nu au lipsit nici cele două vedete care le-au împrumutat vocea surorilor Elsa şi Anna. Acestea au vorbit despre experienţa magică de la înregistrări şi au mărturisit că au o relaţie foarte apropiată şi în viaţa reală. Filmul va ajunge în cinematografele din România pe 22 noiembrie.

Frozen 2 continuă aventurile Reginei Elsa în Regatul de Gheaţă. De această dată, însă, acţiunea este construită în jurul unei păduri fermecate unde Elsa împreună cu sora ei Anna vor călători în căutarea unor răspunsuri despre trecutul lor.

Articolul continua dupa recomandari

În noua aventură, cele două surori vor fi însoţite şi de simpaticul om de zăpadă Olaf, de Kristoff şi de renul Sven.

La doar 24 de ore de la marea premieră, suma încasată din biletele vândute a doborât recordul pentru un film Disney. Se estimează că filmul va domina Box Ofiice-ul american toată luna noiembrie.

Cele două vedete care le împrumută vocea celor două surori din Regatul de Gheaţă au, însă, un motiv în plus de bucurie. Kristen Bell şi Indiana Menzel vor primi fiecare câte o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

Idina Menzel, actriţa care o joacă pe Elsa: O să fie minunat să mă aflu acolo împreună cu ea şi să sărbătorim tot ceea ce am făcut împreună. Este visul oricărei fete!

Împreună la marea premieră din Los Angeles, Kristen Bell şi Idina Menzel au mărturisit că s-au simţit de minune pe platoul de filmare şi se consideră surori şi în viaţa reală.

Printre vedetele care au asistat la premiera celui de al doilea film Frozen s-a numărat şi Selena Gomez împreună cu sora ei de 6 ani. Cele două şi-au făcut apariţia deghizate în Elsa şi Anna.