Doi fraţi români sunt judecaţi în Marea Britanie, după ce au provocat un scandal sângeros cu alţi români, iar în timpul altercaţiei au aruncat un câine de la balcon.

Vasile Şerban (24 de ani, foto stânga) şi fratele lui Adrian Şerban (30 de ani, foto dreapta) au plecat din Marea Britanie la câteva luni după scandalul pe care l-au provocat în Liverpool.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat pe 21 aprilie 2018, atunci când cei doi fraţi români, împreună cu alţi prieteni, au consumat alcool pe o stradă din oraş, chiar sub balconul unei familii de români.

La un moment dat, între fraţii Şerban şi Cristian Duţu, proprietarul apartamentului sub care se desfăşura petrecerea, a izbucnit un scandal.

În scurt timp, fraţii Şerban au escaladat faţada clădirii şi au ajuns în balconul familiei Duţu.

Potrivit anchetatorilor din Liverpool, Vasile Şerban l-a înjunghiat pe Cristian Duţu şi i-a aruncat câinele de la balcon, de la etajul doi, pe o autoutilitară parcată în apropiere.

Câinele, un bulldog american, a murit pe loc, notează liverpoolecho.co.uk.

Fratele lui Vasile Şerban, Adrian, este acuzat că a aruncat o sticlă către mama lui Cristian Duţu şi i-a provocat o plagă tăiată la o mână.

Cei doi fraţi români sunt judecaţi în lipsă de o instanţă din Liverpool, având în vedere că ambii au părăsit Marea Britanie, în luna februarie a acestui an.