În secolul vitezei, IT-iştii francezi promovează răbdarea! Aceştia au creat o aplicaţie de dating, prin care îi învaţă pe utilizatori să nu se grăbească atunci când îşi caută jumătatea. Aşa că au impus o serie de restricţii, care intră în vigoare ori de câte ori oamenii nu respectă regulile. 

O dată pe zi, la o oră exactă, aplicaţia îi trimite abonatului contul unui partener, pe care îl consideră compatibil cu cerinţele bifate în profil. Dacă utilizatorii se plac reciproc şi acceptă simultan cererea de prietenie, au la dispoziţie 24 de ore să vorbească şi să se cunoască pe îndelete. Înainte de a se vedea faţă în faţă. Dacă cei doi constată că nu au nimic în comun, vor primi o altă ofertă. Dar nu imediat. Din nou trebuie să aştepte 24 de ore. Asta pentru că IT-iştii care au făcut aplicaţie cred că o relaţie sănătoasă şi trainică se construieşte cu răbdarea. Şi vor să-i înveţe şi pe utilizatori cum să procedeze.

Articolul continua dupa recomandari

Tehnica răbdării are multiple beneficii, susţin IT-iştii. Spre exemplu, îi protejează pe abonaţi de o eventuală depresie. Zeci de refuzuri în termen de câteva ore pot să îi scadă încrederea în sine şi celui mai puternic om. Totodată, îi oferă abonatului timp să citească şi recenziile făcute de alţi abonaţi. Astfel, unii oameni ar putea să descopere că gusturile se pot schimba. De exemplu, o femeie căreia îi plac blonzii ar putea să încerce o întâlnire cu un brunet.