Un fotomodel de fitness din Columbia a povestit pe o reţea de socializare despre viaţa trăită într-un abuz continuu şi despre cât de greu poate fi să te eliberezi dintr-o relaţie toxică. Tânăra a împărtăşit fotografii şocante cu fanii ei pentru a trage un semnal de alarmă asupra violenţei domestice.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Estefania Pereira, a scris despre abuzurile fizice și mentale pe care ea le-a suferit în relaţia cu partenerul ei, timp de 2 ani, de la vârsta de 24 de ani până la vârsta de 26 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Fotomodel bătut de iubit

Estefania a suferit abuzuri fizice şi psihice timp de 2 ani, dar într-un final a reuşit săs cape din mâinile agresorului. 

“Sunt capabilă să fac acest lucru public astăzi, pentru că încep să mă simt sănătoasă, inima mea s-a vindecat și sunt bine".

Vezi 4 imagini în Galerie

În prezent, la 27 de ani, aceasta trăieşte și lucrează în Miami, se simte din nou sănătoasă şi liberă, astfel că a decis să îşi expună povestea pe reţelele de socializare, sfătuindu-i pe cei aflaţi în aceeaşi situaţie să facă o schimbare în viaţa lor şi pentru a refuza vreodată să fie victima unor abuzuri.

"Dacă m-aţi întreba cum a început totul, nu aș ști cum să răspund. Nici măcar nu observi, totul începe să crească, se termină cuvintele sau insuletele şi abuzul fizic începe. Nu pot spune când a fost prima lovitură pentru că erau prea multe".

Manipularea, arma unui agresor într-o relaţie toxică

Tânăra a recunoscut că şi-a dorit să rămână alături de iubitul ei, sperând că lucrurile vor reveni la normal, dar răul a devenit mai rău, iar povestea ei de dragoste devenise simplu: un coşmar.

"Am fost oarbă, așteptând persoana de care m-am îndrăgostit să îşi revină şi să fie totul ca la început. Am fost o femeie abuzată între vârsta de 24 și 26 de ani. Au fost cei mai trişti doi ani ai vieții mele. M-am simțit moartă, dar acum văd viața diferit și îmi place și mă respect."

"A fost atât de multă manipulare încât am ajuns să-mi învinovățesc acțiunile. Îţi controlează capul atât de mult încât te face să crezi că tu ai provocat-o, că e vina ta. Și cel mai trist lucru este că tu crezi."

Imaginile pe care le împărtășete tânăra arată tăieturi și vânătăi pe mâini și picioare, precum și urme pe piept.

Vezi 4 imagini în Galerie

Dorind să-i ajute pe alții care ar putea fi în aceeași situație, Estefania a spus: Pur și simplu nu există vreo vârstă corectă pentru a trăi o maltratare. Nu permiteți acest lucru, deoarece tot ceea ce este permis se repetă.

"Mai mult decât a spune povestea mea, am vrut să-mi deschid inima, știu că în fiecare zi există multe femei care trăiesc și din teamă rămân tăcute. Sper că această postare îi va ajuta să-și deschidă ochii. Viața este prea scurtă pentru a trăi nefericită" a spus tânăra.

Modelul de fitness de 27 de ani, instructor personal, nu a oferit numele presupusului agresor și nu a spus exact când sau unde a avut loc abuzul raportat. De asemenea, nu este clar dacă a raportat acţiunile poliției, conform Unilad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La envidia siempre la deben sentir otros, no tu☝🏻 . Descansen 💗 #selfie#night

A post shared by ESTEFANIA PEREIRA 🇨🇴 (@stefy__pereir) on

Fanii au mulțumit Estefaniei că și-a împărtășit povestea

„Sper că femeile văd acest lucru și că realizează că dragostea adevărată nu trebuie să le facă niciodată rău" a spus un fan al fotomodelului.

Vezi 4 imagini în Galerie

“Amintiți-vă că viața este prea scurtă pentru a trăi nefericită” a încheiat Estefania în postarea sa.