Thomas Scott (34 de ani), de la VTS Warwick Football Club, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, după ce a bătut un adversar de la Bishops Tachbrook Football Club, la finalul meciului direct dintre cele două formaţii.

Bishops Tachbrook s-a impus, cu 10-0, însă Thomas Scott a acceptat cu greu înfrângerea şi a început să facă scandal pe drumul spre vestiare.

Articolul continua dupa recomandari

Fotbalistul englez stă un an în închisoare, după ce şi-a bătut adversarul

Conform Metro Online, David Bates, de la gruparea învingătoare, i-a solicitat lui Thomas să înceteze cu scandalul, moment în care adversarul său s-a enervat şi mai tare.

În cele din urmă, Thomas l-a lovit pe David cu pumnul în plină figură, iar acesta, în cădere, s-a lovit puternic cu capul de asfalt.

Victima s-a ales cu o fractură de piramidă nazală şi cu probleme grave la nivelul ochiului drept cu care nu mai vede deloc.

Culmea este că, la 34 de ani, Thomas Scott este, deja, tatăl a şase copii şi bunic. Judecătorul a ţinut să-i atragă atenţia pe această temă, spunându-i că nu a fost modelul de care urmaşii lui aveau nevoie.