Un incident deosebit de grav s-a petrecut zilele trecut în Holzwickede, Germania. Deborah W., 26 de ani, mama a doi copii, a dat foc pruncilor pentru a se răzbuna pe iubitul microbist.

Iubitul lui Deborah este mare fan al Borussiei Dortmund şi a ieşit în oraş cu băieţii pentru a sărbători ultimul succes obţinut de Borussia în campionat, 2-0 pe terenul marii rivale Borussia Monchengladbach.

Articolul continua dupa recomandari

A dat foc copiilor, ca să se răzbune pe iubitul microbist

Conform Mirror Online, Deborah a fost atât de supărată că iubitul a lăsat-o cu cei doi copii acasă încât a plănuit să se răzbune în cel mai cumplit mod.

Femeia i-a închis pe cei doi în camera lor şi a dat foc la uşă, iar apoi a părăsit apartamentul.

Din fericire, un vecin a văzut grozăvia şi a intervenit pentru a-i salva pe cei doi copii, unul de doi ani şi unul de cinci ani.

Bărbatul nu a reuşit să intervină. A fost nevoie de apariţia pompierilor pentru salvarea copiilor, dar şi a vecinului care nu a reuşit să-i salveze.

Pompierii care i-au salvat pe copii au izbucnit în lacrimi

Victimele au ajuns în stare gravă la spital, dar, din fericire, vor scăpa cu viaţă de pe urma acestui incident.

Deborah a ajuns la închisoare, iar ancheta a scos la iveală faptul că femeia făcea video-chat în momentul în care a dat foc la apartament.

Pe de altă parte, se spune că pompierii care au intervenit în acest caz au nevoie de consiliere psihologică. Bărbaţii au izbucnit în lacrimi după ce au reuşit să-i salveze pe cei doi băieţi.