O fetiță româncă a murit în Italia, lovită de mașina condusă de mama sa. Tragedia s-a produs într-un moment de neatenție, în timp ce tânăra șoferiță manevra mașina în curtea casei. Copila nici măcar nu împlinise 2 ani.

Nenorocirea s-a întâmplat joi dimineață în apropiere de Torino, în localitatea Villarbasse. Claudia P., o româncă de 30 de ani, era cu mașina, o Dacie Logan, în curtea casei familiei.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit ziarului Corriere della Serra, tânăra a dat cu spatele, fără să vadă că acolo se afla fetița ei, Emilia. Copila a fost lovită și a murit în urma rănilor.

Mașini de poliție la locul tragedieiVezi 2 imagini în Galerie

Fetița era în acel moment în grija bunicii, dar, se pare că femeia a scăpat-o din priviri într-un moment de neatenție, spune Il Sussidiario. Copilul a ajuns astfel în curte, unde s-a produs dezastrul.  

”Suntem întristați de cele întâmplate. Întreaga comunitate din Villarbasse este alături de familie”, a spus primarul localității, Eugenio Aghemo, când vestea a devenit publică.

Claudia și soțul ei Viorel, care e instalator, sunt stabiliți în acea zonă din Italia. Cuplul mai are un copil de 8 ani.