O fetiță româncă în vârstă de doar 1 an a fost bătută pe stradă, într-o localitate din Sicilia. Femeia a fost oprită de trecătorii îngroziți de scena violentă. Copila a fost dusă la spital, în timp ce mama dă socoteală polițiștilor italieni.

Incidentul s-a produs în Santa Teresa di Riva, o suburbie a orașului Messina, din Sicilia. Martorii spun că au văzut o româncă de 34 de ani lovindu-și în mod repetat fetița, pe strada Lavoro, aflată chiar în centrul localității.

Articolul continua dupa recomandari

Mama româncă mirosea a alcool

Indignați, mai mulți trecători au intervenit. Potrivit ziarului italian tempostretto.it, mama româncă s-a dezechilibrat și a căzut, în timp ce își ținea fetița de mână.

Oamenii au despărțit-o pe copilă de tânăra violentă și au chemat poliția. Femeia s-a refugiat apoi într-o clădure din zonă. Ea mirosea puternic a alcool, mai spun martorii.

Potrivit gazetajonica.it, mama agresivă a făcut scandal și la sosirea carabinierilor italieni. Ea a fost săltată și dusă la secție. Fetița în vârstă de 1 an a fost dusă la pediatrie, la Policlinica din Messina, unde doctorii i-au acordat îngrijiri medicale.