O fetiţă adorabilă din Japonia cu un păr foarte bogat, şi-a început cariera de model, deşi are vârsta de doar 1 an. Copila, căreia i se spune Baby Chanco, are un succes uriaş şi pe Instagram, unde e urmărită de peste 300 de mii de oameni.

În luna mai a anului trecut, o tânără mamă din Japonia i-a făcut fiicei sale un cont de Instagram. Copila cu păr foarte bogat, care pe atunci avea vârsta de 4 luni, a făcut imediat senzaţie.

Articolul continua dupa recomandari

În doar câteva luni, Baby Chanco a depăşit 300 de mii de urmăritori.

"Am început să-i pun fotografii pe Instagram pentru că este primul meu copil. Iar toată lumea mă întreabă zilnic ce face fetiţa mea cu păr bogat", spune Kano, mama copilei.

Baby Chanco într-o fotografie de pe contul ei de InstagramVezi 6 imagini în Galerie

Succesul adorabilei fetiţe, care pe 23 decembrie a împlinit 1 an, a atras atenţia şi unei mari companii de produse pentru păr. Iar zilele trecute, Baby Chanco şi-a început cariera de model. Ea este protagonista unui clip publicitar al companiei, difuzat la tv în Japonia, dar şi al unui spot de 2 minute care a avut un puternic ecou pe Internet.

"Sunt foarte surprinsă de reacţie, dar şi foarte mândră să primeşti laude din atâtea ţări ale lumii", a mai spus Kano.

Într-un interviu pentru Inside Edition, tânăra mamă dezvăluie că Baby Chanco se simte, se pare, foarte confortabil în rolul de model.

"Îi place foarte mult! Când îndrepţi camera video către ea, începe imediat să zâmbească", povesteşte tânăra.

Baby Chanco zâmbeşte din pătuţVezi 6 imagini în Galerie

Dincolo de celebritate, sunt şi eforturi. Kano dezvăluie că, după fiecare baie, trebuie să petreacă destul de mult timp pentru a usca podoaba capilară a fiicei. Chiar şi aşa, potrivit revistei People, tânăra mamă nu se gândeşte nicio clipă să o tundă pe Baby Chanco.