O fetiţă de 6 ani a supravieţuit în două accidente, în două ore. Părinţii ei au murit în primul accident, provocat chiar de tatăl fetiţei, pe o autostradă din Rusia.

O fetiţă în vârstă de șase ani din Kirov a supraviețuit la două accidente într-o dimineață: în coliziunea autoturismului familiei sale cu KamAZ, iar apoi într-o ambulanță răsturnată, scrie RIA Novosti, citând serviciul de presă al departamentului regional de poliție rutieră.

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă, aproximativ la ora 09:00, la kilometrul 471 de autostradă federală Vyatka, în cartierul Murashinsky din regiunea Kirov, șoferul unui Nissan a intrat hazardat în depăşire şi s-a izbit violent cu un KamAZ. Șoferul și soţia lui au murit, fiica lor în vârstă de șase ani a fost rănită. Fata a fost trimisă la spital cu o ambulanță.

"În jurul orei 11:00, pe strada Dzerzhinsky din orașul Kirov, o ambulanță, care a adus un copil care a supraviețuit unui accident, a intrat în coliziune cu o mașină Ford Fusion, la o intersecție. Ambulanţa s-a răsturnat după impactul cu maşina care nu i-a acordat prioritate. Cu toate acestea, conform datelor preliminare, nimeni nu a fost rănit.",a spus poliția rutieră regională.

Astfel, fetiţa de 6 ani a ajuns în cele din urmă la spital.