Un Ferrari a răsturnat un camion românesc pe o autostradă din Germania. 500.000 € sunt pagubele accidentului, nu mai puţin de 23 de tone de whiskey fiind complet pierdute.

Un camion românesc încărcat cu sticle de whiskey s-a răsturnat la mijlocul săptămânii trecute pe A2 la Gutersloh, lovit de un Ferrari. 

Articolul continua dupa recomandari

Mașina sport, care rula pe banda din stânga, s-a izbit violent de balustrada de pe axul autostrăzii, după ce i-a explodat un pneu, la viteză extrem de mare, scrie mt.de. De acolo, bolidul de lux a fost aruncat pe banda din dreapta, într-un camion condus de un şofer român, încărcat cu 23 de tone de whiskey. 

Şoferul român în vârstă de 60 de ani a pierdut controlul TIR-ului şi acesta s-a răsturant pe partea dreaptă. În urma impactului, atât camionul cât şi Ferrari-ul au suferit daune totale, iar toată cantitatea de whiskey, care era îmbuteliată în sticle, s-a pierdut. 

Sursa citată scrie că daunele depăşesc 500.000 de euro.

Din fericire, atât şoferul român de camion, cât şi cei doi ocupanţi ai Ferrari-ului, şoferul de 48 de ani şi fiul lui de 15 ani, au scăpat cu răni minore. 

Autostrada a fost blocată pe un sens de mers timp de aproape 6 ore.