Pentru o femeie, vegetariană convinsă de peste 10 ani, a foste nevoie de un suculent şi gustos burger de vită ca să-şi schimbe dramatic părerea despre consumul de carne. 

Tammi Jonas nu doar că a început să consume carne, dar a îmbrăţişat chiar şi meseria de măcelar, provocând uluială generală în comunitatea de vegetarieni.

Articolul continua dupa recomandari

Un suculent burger de vită i-a schimbat convingerile vegetariene

Potrivit unui studiu, publicat în 2014, 86% dintre persoanele care devin vegetariene se întorc la carne la un moment sau altul.

Cu toate acestea, există o diferență destul de mare între a mai călca pe alături cu un copănel de pui şi să îți distrugi un deceni de vegetarianism pentru a te face măcelar.

Tammi Jonas s-a abținut de la carne timp de peste 10 ani, după ce a decis să facă acest lucru citind lucrarea lui Peter Singer, "Animal Liberation", pe vremea când avea 19 ani.

Au urmat mulți ani de vegetarianism, doi copii fiind născuți de femeie în acest timp. Totuşi, atunci când Tammi era însărcinată cu cel de-al treilea copil, a devenit extrem de anemică și a constatat că nu ajută nicio cantitate de suplimente sau de modificări ale dietei vegetale.

"Eram la serviciu într-o zi și mi-a trecut prin cap că un burger ar rezolva totul, gândindu-mă la proteinele din carne", a spus ea.

Acel burger s-a dovedit a fi un punct de cotitură important pentru Tammi, ea reluând consumul de carne. 

Cu toate acestea, nu doar obiceiurile ei alimentare s-au schimbat. Viața ei a suferit o transformare completă, întrucât de atunci a devenit fermier și măcelar, potrivit metro.co.uk.

Acum, Tammi are o fermă de porci, unde spune ea că tratează animalele în mod echitabil.

Totuşi, spune că nu sacrifică singură animalele şi trimite porcii la un abator privat.